Magazines Quick Navigation

Slovenia (Slovenija) Magazines Online

A list of Slovenia magazines in Slovenian, and English featuring celebrity news, movies, music, celebrities, TV shows, entertainment, fashion, sports, business, arts, personal health, and more published in Slovenia, Ljubljana and other regions.

Cosmopolitan Slovenija
Cosmopolitan je vodilna mednarodna revija za ženske z več kot 50-letno tradicijo. Obsega 64 edicij v 35 jezikih, distribucija poteka v več kot 100 državah, zaradi česar je Cosmopolitan najbolje prodajana revija za mlade ženske na svetu. V slovenskem prostoru je od leta 2001. Sproščeno in odprto piše o odnosih, seksu, zdravju, karieri, razvoju osebnosti, znanih osebah, modi in lepoti.
Elle.si
Moda, lepota in življenski slog...
Sodobnost
International
Bogoslovni vestnik
Theological QuarterlyEphemerides theologicaeISSN 1581-2987(tiskana verzija 0006-5722)Bogoslovni vestnik je znanstvena revija profesorjev Teološke fakultete Univerze v Ljubljani…
Mladina
MLADINA.si
Presek
ISSN 0351-6652
Uradni list Republike Slovenije (ULRS)
Uradni list Republike Slovenije
Avto Magazin
Največja zbirka avtomobilskih testov v Sloveniji, novosti iz sveta avtomobilizma, odkrivanje skrivnosti proizvajalcev, videoposnetki voženj, kolumne naših novinarjev...
Dober Tek
Dobrodošli na kulinaričnem portalu najbolj branega kuharskega mesečnika v Sloveniji. Čakajo vas tekoče in pretekle izdaje revije Dober tek, kuharski recepti za različne priložnosti, kuharske tehnike in nasveti in dogodki povezani s kuharskim svetom. Veseli bomo vašega obiska.
Avtofotomarket.si
Avtofotomarket - Testi avtomobilov, mnenja, zanimivosti iz sveta jeklenih konjičkov. Spremljate nas tudi na Instagramu in Facebooku.
Demokracija
Tednik
Planinski Vestnik
ARSO/meteo.si - državna meteorološka služba - podatki o vremenu in podnebju.
Novice.SI
Štajerski spletni portal
Spika‎
Zanimive, poučne in poljudne vsebine iz sveta slovenske in svetovne astronomije z najlepšimi fotografijami vesolja že 25 let.
Svet ptic
Svet ptic je revija za ornitologijo in varstvo narave, ki jo izdaja DOPPS. Razvila se je iz informativnega biltena Novice DOPPS, ki smo ga začeli izdajati leta 1994. Prva številka Sveta ptic je izšla leta 2000. Svet ptic je prva revija v Sloveniji, ki bralcu na poljuden način predstavlja ornitologijo in ga seznanja z aktualnimi ...
Psihološka obzorja
Psihološka obzorja / Horizons of Psychology
‎ Natura Sloveniae
Revija za terensko biologijo * Journal of Field Biology
Informatica
Informatica is an international refereed journal. publishes papers addressing all issues of interests to computer and informatics professionals and cognitive scientists: from scientific and technical to educational, commercial and industrial.
GEOmix
GEOmix, glasilo Društva mladih geografov Slovenije. Preberite na spletu! Napišite prispevek!

Share This Page

si Slovenia (Slovenija)
  • Location: Central Europe
  • Area: 20,253 km²
  • Capital: Ljubljana
  • Main Cities/State(s): Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj ...
  • Main Attractions: Lake Bled, Postojna Cave, Skocjan Caves ...
  • Neighbor County(s): Hungary, Italy, Croatia, Austria
  • Population: 2,081,260 (2018)
  • Internet Users: 1,663,795 (2018)
  • Currency: Euro
  • Official Language: Slovenian
  • Country Code: 386
  • ISO Codes: SI / SVN

Stay Connected

Share This Page