Magazines Quick Navigation

Netherlands (Nederland) Magazines Online

A list of Netherlands magazines in Dutch, Papiamento, Frisian, and English featuring celebrity news, movies, music, celebrities, TV shows, entertainment, fashion, sports, business, arts, personal health, and more published in Netherlands, Amsterdam and other regions.

Bobo
Bobo
Bobo sluit aan op wat kinderen leren in groep 1 en 2. Neem een abonnement, speel spelletjes in Bobo's speelboom, download gratis werkbladen en meer!
De Groene Amsterdammer
De Groene Amsterdammer
De Groene Amsterdammer is het oudste opinieweekblad van Nederland, sinds 1877 onafhankelijk baken van de vrijzinnige meningsvorming op het gebied van politiek, maatschappij, cultuur en literatuur.
HP/De Tijd
HP/De Tijd
Achtergronden bij uw dagelijks nieuws, columns die met een scherpe pen geschreven zijn en nog veel meer. Heerlijk, helder en een beetje brutaal.
Muziekkrant OOR
Muziekkrant OOR
Alles over popmuziek: nieuws, interviews, achtergronden, recensies van albums, concerten & festivals, video's, playlists, Club OOR. Het enige alternatief.
Opzij
Opzij
Voor vrouwen die vooruit willen
Power Unlimited
Power Unlimited
Power Unlimited - Entertainment en nieuws over gaming/geek cultuur. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Scarlett, Nintendo Switch, Marvel, DC, Netflix.
Voetbal International
Voetbal International
Cookies op VI.nl
Intermediair
Intermediair
.nl maakt gebruik van cookies
BABESCH
BABESCH
Annual Papers on Mediterranean Archaeology
Nieuwe Revu
Nieuwe Revu
Opinie voor mannen
Donald Duck
Donald Duck
Kom ook even lekker Donald Ducken! Word abonnee, lees de strips, bezoek de Duckstadshop, kom DuckTypen, kom gamen in DuckWorld & nog veel meer!
Expreszo
Expreszo
Online queer magazine
Quote
Quote
Quote bericht over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top. De combinatie van onderzoeksjournalistiek, eerlijke portretten en spetterende reportages, maakt Quote al drie decennia uniek. Ook heeft Quote stijl met volop aandacht voor mode, horloges, auto’s en andere triviale zaken die het leven glans geven en veraangenamen.
‎Marie Claire
‎Marie Claire
Marie Claire is the international fashion glossy for women who think smart and look amazing.
Elsevier Weekblad‎
Elsevier Weekblad‎
Op ewmagazine.nl vindt u dagelijks achtergrondverhalen en commentaren bij het nieuws, maar ook alle artikelen uit het weekblad. ✓Heldere analyses ✓Diepgravende achtergronden ✓Lees meer.
Fantastic Man
The groundbreaking style magazine for modern men.
Geschiedenis Magazine‎
Geschiedenis Magazine trakteert je 8 keer per jaar op een gevarieerde mix van meeslepende én diepgravende geschiedenis. Nieuws over actueel historisch onderzoek en artikelen over de prehistorie, Oudheid, Middeleeuwen, Gouden Eeuw, Eerste & Tweede Wereldoorlog en de Moderne Tijd. Geschreven door auteurs met een vlotte pen én verstand van zaken.
‎De Republikein
In deze aflevering van De Republikein: Hunter S. Thompson en de Amerikaanse nachtmerrie van Donald Trump, impeachment voor de koning, Europees Trumpisme tegen het licht
Volume‎
Just another WordPress site
‎BLOCK
Tijdschrift voor Blues muziek
Personal Computer Magazine
Voorop in tech, het beste voor tech experts
‎Computer!Totaal
Lees alles op ComputerTotaal.nl: het laatste nieuws, how-to’s, uitleg, reviews, stel vragen en geef antwoorden.
Dutch Birding
International journal on Palearctic birds
Quest
Word op een leuke manier wijzer met wetenschappelijke tests, handige weetjes en de mooiste animatievideos.
Beau Monde‎
Jouw dagelijkse dosis glamour, beauty en fashion!
Libelle
Libelle.nl is dé website voor alles wat vrouwen willen weten. Van de laatste trends, huishoudtips en persoonlijke verhalen tot de leukste video's die je niet wilt missen.
Beleggers Belangen
Met Beleggers Belangen heeft u alle beleggingsinformatie altijd binnen handbereik. Bekijk dagelijks online alle actuele analyses, video's en achtergrondartikelen. Wanneer en waar u wilt. Stel alerts in om geen enkele adviesverandering van uw favoriete beleggingen te missen. Zo biedt Beleggers Belangen u alle informatie die nodig is om beter te beleggen.
‎Elsevier
‎Elsevier
Elsevier is a global information analytics business that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance.
Computable
Computable.nl is het platform voor ict-professionals, met ondermeer dagelijks ict-nieuws, tienduizenden ict-achtergrondartikelen en expert-opinies, loopbaan-informatie, whitepapers, productnieuws, discussies, topics, agenda en praktijkcases.
‎Computer Idee
Voor uw dagelijkse nieuws, tips en trucs, forum en downloads
Control
Vaknieuws voor de game-industrie
AG Connect
C't magazine is al ruim twintig jaar het meest toonaangevende computertijdschrift van Nederland en België met zeer uitgebreide tests en artikelen.
Emerce
Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis.
Zoom.nl
Zoom.nl is de grootste fotografiecommunity van Nederland. Meld je gratis aan en ontwikkel jezelf als fotograaf.
Landleven
Wil jij meer weten over buitenwonen en buitenleven? Vind recepten, tuinideeën, wooninspiratie en alles over dieren en natuur op Landleven.nl.
Luister‎
Luister is een (online) magazine met over klassieke muziek. Hier vindt u klassiek muzieknieuws, achtergrondinformatie, klassieke muziekrecensies en meer.
Didactief
Didactief is een onafhankelijk vakblad voor leraren en leidinggevenden, onderzoekers en beleidsmedewerkers. Didactief vertaalt onderwijsonderzoek voor de praktijk.
Ode
Blijf op de hoogte van Optimistisch nieuws. Blader door speciaal voor jou geselecteerde artikelen of abonneer je op de Daily. Samen naar oplossingen!
De Nieuwe Koers
De Nieuwe Koers is een christelijk hoopvol-realistisch opiniemagazine, in 1969 opgericht als als Koers en sinds 2012 de opvolger van CV.Koers.
Elisabethbode‎
Blad met een boodschap
Terdege
Terdege Magazine brengt kleur en inhoud. Laat u inspireren door • interviews • podcasts • evenementen • livestreams • producten. Onderdeel van Erdee Media Groep.
AniWay
De plek voor al je Japanse popcultuur nieuws, opinie en reviews!
KIJK
KIJK Magazine is hét tijdschrift over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie. Lees hier het laatste nieuws over Science, Tech, Space en Mens.
‎Penny
Het Penny magazine is het leukste maandblad voor iedere jonge paardengek. Het staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes!
Samsam
platform voor wereldwijze kinderen
Tina
Tina is het leukste meidenblad voor meiden tussen de 8 en 12 jaar vol leuke en spannende stripverhalen en de tofste interviews met jouw favoriete sterren
Zo Zit Dat‎
DPG Media Magazines B.V.
AutoWeek
AutoWeek is het grootste auto portaal met het laatste autonieuws, autotests, occasions, alle gegevens van een nieuwe auto en tweedehands auto's.
MOTOR Magazine
Motor.nl is hét motormagazine voor de motorrijder. Het laatste nieuws over jouw favoriete motor, motortests, motorroutes en video's.
‎Railhobby
Railhobby is hét lijfblad voor modelspoor- en spoorweghobbyisten. Tien keer per jaar bevat Railhobby alle informatie over modelbanen, productnieuws, tests van modeltreinen evenals grootbedrijf nieuws uit binnen- en buitenland.
Top Gear Magazine
TopGear Nederland lees je voor al het laatste autonieuws, de beste autotests, coole wallpapers, alles over TopGear-tv en nog veel meer...
‎Truckstar
Truckstar hét magazine voor de transportwereld. Nieuws, het jaarlijkse Truckstar Festival, Foto's en Video's en natuurlijk het magazine, vind het hier.
Historia
HISTORIA neemt je mee op een stormachtige reis naar het verleden, waar je de grootste drama’s uit de geschiedenis vanaf de eerste rang meemaakt.
Medium
The Communication Science magazine
‎Onze Taal
Genootschap Onze Taal: Nederlandse vereniging van taalliefhebbers, met het tijdschrift Onze Taal. Nieuws, advies en informatie over taal.
Technisch Weekblad
Techniek & Wetenschap in Perspectief
Zenit‎
Zenit dé bron voor sterrenkunde, weerkunde en ruimteonderzoek. Neem een abonnement op Zenit en blijf geinformeerd op het gebied van astronomie.
Margriet
Happy & healthy
Maxim
From casual male fashion to the latest men hairdos, gain access to thousands of exclusive men lifestyle tips and ideas now for FREE!
Ons Amsterdam
Ontdek de geschiedenis van Amsterdam via de website van Ons Amsterdam. Met duizenden artikelen en heel veel historisch beeldmateriaal,
Story
Story.nl is de website van het meest spraakmakende en geloofwaardige entertainmentblad van Nederland: Story. Hier vind je al het actuele en relevante entertainmentnieuws op het gebied van showbizz, internationale jetset en royalty.
Zin‎
Zin‎
Zin is het magazine voor de beste tijd van je leven. Want na je 50e weet je écht wat je waard bent. Je durft je te laten horen, je kan leiden, lol trappen, maar ook zorgen. Je wilt je goed voelen en dat ook uitstralen. En je gaat de wereld opnieuw verkennen. Daarom is er Zin: voor vrouwen in de tijd van hun leven.
Hix magazine
Hix magazine
Online magazine for men with passion and interest for sports, outdoor, personal care, entertainment and game gear.

Share This Page

nl Netherlands (Nederland)
  • Location: North-Western Europe
  • Area: 41,526 km²
  • Capital: Amsterdam
  • Main Cities/State(s): Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht ...
  • Main Attractions: Keukenhof, ARTIS, Burgers' Zoo ...
  • Neighbor County(s): Germany, Belgium
  • Population: 17,084,459 (2018)
  • Internet Users: 16,383,879 (2018)
  • Currency: Euro
  • Official Language: Dutch, Papiamento, Frisian
  • Country Code: 31
  • ISO Codes: NL / NLD

Stay Connected