Magazines Quick Navigation

Denmark Magazines Online

A list of Denmark magazines in Danish, and English featuring celebrity news, movies, music, celebrities, TV shows, entertainment, fashion, sports, business, arts, personal health, and more published in Denmark, Copenhagen and other regions.

SE og HØR
SE og HØR
SE og HØR giver altid dig de nyeste underholdningshistorier om de kendte og kongelige danskere, samt Hollywoods største stjerner. Læs alle nyhederne
Femina
Femina
På femina.dk får du opskrifter, mode- og skønhedstrends, tips til boligindretning og guides - til alle de kvinder du er!
Aktuel Naturvidenskab
Aktuel Naturvidenskab
Tidsskriftet Aktuel Naturvidenskab - Naturvidenskab og Teknologi direkte fra forskningsverdenen. Artikler om astronomi, biologi, datalogi, geologi, fysik, ingeniørvidenskab, kemi, matematik, molekylærbiologi, teknologi m.m. på dansk skrevet af forskerne selv. Artiklerne har ofte et tværfagligt indhold.Aktuel Naturvidenskab udgives i et samarbejde mellem 6 forskningsinstitutioner. Redaktionen har til huse på Aarhus Universitet.
Bionyt
Bionyt
BioNyt Videnskabens Verden.
Gaffa (GAFFA)
Gaffa (GAFFA)
Skandinaviens nr. 1 musikmagasin
ALT for damerne
ALT for damerne
Find inspiration, guides, viden og ideer til hele livet. Masser af mode, sundhed, motion, mad, skønhed, børn, aktuelle interviews og portrætter.
EuroWoman
EuroWoman
Danmarks bedste modesite, der guider dig til de nyeste tendenser indenfor mode, kultur og skønhed.
madogbolig.dk
Mad & Bolig hjælper og inspirerer dig til at finde de rette indretningsløsninger til netop dit hjem, der hvor du er i livet.
Elle Denmark
Elle Denmark
På ELLE.dk deler vi de bedste modenyheder, tendenser og budgetfund. Se alt om modeller, modeuger, makeup, skønhedspleje og stilfuld indretning.
Lastbil Magasinet
Lastbil Magasinet
Læs de bedste tests af nye og brugte biler. Se billeder og videoer af de vildeste biler og læs redaktionens uforbeholdne mening om den bil, du drømmer om.
Dansk Filatelistisk Tidsskrift
Dansk Filatelistisk Tidsskrift
100 klubber og 4.000 medlemmer med interesse og passion for at samle på frimærker, postkort, posthistorie, stempler, varianter mv. Læs mere om DFF.
Basserne
Basserne
Magazines
Børn & Unge
Børn & Unge
Forside - bupl.dk
Spil'op
Spil'op
Fodboldnyheder og livescore fra Superligaen, Premier League og resten af verden - døgnet rundt, året rundt
Bryllupsmagasinet
Bryllupsmagasinet
Vi elsker bryllupper! I mere end 25 år har vi hjulpet brude og brudgomme med bryllupsplanlægningen. Her finder I brudekjoler, vielsesringe samt artikler, der hjælper jer hele vejen fra frieriet til bryllupsrejsen.I vores indkøbsguide finder I også de virksomheder, der beskæftiger sig med bryllupsbranchen i jeres lokalområde.Hjerteligt velkommen hos os på Bryllupsmagasinet.
Idényt
Idényt
Danmarks største hjemmeside om hus og have. Tips, inspiration og nyheder om huset, haven, kæledyr, gør-det-selv og meget mere.
Billed Bladet
BILLED-BLADET har alt om de kongelige, de kendte og det bedste fra tv. Få seneste nyt og se de flotte billeder.
Glimt
Glimt
FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. Find FDF i din by og få inspiration til lege og aktiviteter i FDF.
‎Bo Bedre
BO BEDRE holder dig orienteret om det nyeste inden for bolig, arkitektur, design og mad. Find boligreportager og designnyheder online på bobedre.dk
Historisk Tidsskrift‎
Website for Historisk Tidsskrift
Illustreret Videnskab
Illustreret Videnskab er et internationalt populærvidenskabeligt magasin, som giver læseren indsigt i verdens førende forskning i alle grene af videnskaben.
spisbedre.dk
SPIS BEDRE er et månedsmagasin med masser af skøn inspiration til nem og god hverdagsmad og opskrifter på søde fristelser og lækker weekendmad.
altomdata.dk
Download, test, antivirus, netværk
computerworld.dk‎
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere.
gear-online.dk
Det fedeste GEAR og nyeste gadgets
‎komputer.dk
Få mere glæde af din pc med Komputer for alle. Her finder du pc-hjælp, test af computere, software og hardware, nyheder og meget mere. Besøg www.komputer.dk - hjemmesiden for Danmarks mest læste computermagasin.
ugebrev.dk
Økonomisk Ugebrev er erhvervslivets lidt nørdede fagblad, men med skarp fokus på aktualitet, dybde, perspektiv og ny forståelse
andeby.dk
Verdens sjoveste tegneserie om Anders og hans venner. Underholdning til børn i alle aldre!
goerdetselv.dk‎
Danmarks eneste gør det selv-magasin. Vi tilbyder over 1000 trin-for-trin-byggevejledninger udført af fagfolk, der sikrer dig et godt resultat.
costume.dk‎
Daglige anbefalinger, stilinspiration, brugbare guides og unikke fortællinger indenfor mode, skønhed, bolig og kultur – leveret af de bedste eksperter på områderne.
EuroWoman
EuroWoman
Woman.dk er for dig i 20'erne, som vil inspireres, underholdes og guides. Læs om kærlighed, sundhed og skønhed.
lastbilmagasinet.dk
Læs de seneste nyheder og tophistorier på Lastbilmagasinet.dk ǀ Lastbil Magasinet, chaufførernes og vognmændenes talerør i transportbranchen. Hold dig opdateret på lastbilmærkerne, trailernyt og debatter
‎Motor
Se FDMs biltest og tjek hvilke biler, der er undervejs .Læs Motor online og få FDMs ekspertvurdering af biler på det danske marked. Her finder du også arkiv med biltest.
klassisk.orga
– magasinet om opera og klassisk musik
tv2.dk
TV 2 er danskernes kilde til aktuelle nyheder, sport, vejr og underholdning. På tv2.dk kan du også se TV 2s populære programmer og kanaler.
iform.dk
I FORM er Skandinaviens største hjemmeside om træning, kost og vægttab. Find de bedste tips, programmer og opskrifter til en sundere hverdag her.
jvv.dk
Jagt, Vildt & Våben - Magasinet for alle med jagt i årerne og passion for naturen. Bestil dit jagtmagasin på JVV.dk og få inspration, underholdning & viden.
Tjeck‎
Her finder du masser af nyheder om samfund, politik, uddannelse, su regler, mode, trends, ungdomsrejser, musik, film mm. Samt sjove gadgets
viunge.dk
Viunge.dk er Danmarks største onlineunivers for teenagerpiger. Her finder du nyheder om de kendte, Vi Unges bedste råd og teenagerguides om ALT.
Euroman
Euroman
De seneste trends og tendenser for mænd indenfor mode, mad, kultur, karriere og meget mere. Euroman har også web-tv, podcast og større features.
Svikmøllen
Svikmøllen
Lindhardt og Ringhof l Skønlitteratur og Faglitteratur l Bøger og e-bøger
Kendte
Kendte
På kendte.dk finder du gossip om alle kendte fra både indland og udland. Vi er klar til at give dig dit daglige nyhedsindsprøjtning.

Share This Page

dk Denmark
  • Location: Europe
  • Area: 42,933 km²
  • Capital: Copenhagen
  • Main Cities/State(s): Copenhagen, Aarhus, Odense, Aalborg ...
  • Main Attractions: Tivoli Gardens, Nyhavn, Amalienborg ...
  • Neighbor County(s): Germany, Sweden, Norway
  • Population: 5,754,356 (2018)
  • Internet Users: 5,574,770 (2018)
  • Currency:
  • Official Language: Danish
  • Country Code: 45
  • ISO Codes: DK / DNK

Stay Connected